Wie ben ik?

Hoi, ik ben Cindy.

Al meer dan 20 jaar ben ik actief als verpleegkundige op de afdeling pneumologie – oncologie  en het  slaaplabo.

Naast mijn job als verpleegkundige vervul ik nog een andere rol. Ik ben namelijk mama van 2 prachtige jongens.

Zorgen en vooral zorgen voor staat zeer centraal in mijn leven. Dit was ooit anders. Als kind zijnde was ik namelijk degene die regelmatig zorg moest krijgen. Van verkoudheden, ziektes, virussen met als kers op de taart: hooikoorts. Hoewel ik medische opgevolgd werd door een bevoegde arts, verdwenen mijn kwaaltjes nooit voor de volle 100%.

Tijdens mijn studie verpleegkunde raakte ik enorm geboeid door alternatieve behandelvormen. Om die reden ging ik mezelf bijscholen en verdiepte me in:

 

Je kan bij mij terecht voor klachten zoals stress, burn-out, vermoeidheid, overgewicht,…  

Als ervaringsdeskundige en voeding- en leefstijl coach ga ik graag met jou de uitdaging aan een nieuw hoofdstuk te schrijven. Een hoofdstuk waar innerlijke rust en weerbaarheid centraal staan.