Kruibeke

Relaxatietherapie Zwijndrecht

Aanpak

Cindy’s relaxatietherapie is speciaal ontworpen om u te helpen uw mentale en fysieke spanningen te verminderen, zodat u weer in staat bent om te genieten van het leven. Cindy is gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hyperventilatie, burn-out en meer. Cindy werkt met een systematische aanpak om uw innerlijke rust te herstellen. Dit wordt gedaan door het ontdekken van de oorzaken van uw klachten en het aanbieden van oplossingen die speciaal op uw persoonlijke situatie zijn afgestemd.

Technieken

Cindy gebruikt een combinatie van ontspanningsoefeningen, zoals ademhalingstechnieken, meditatie en yoga, om u te helpen uw mentale en fysieke spanningen te verminderen. We kunnen ook een specifieke behandeling op basis van een voorschrift van uw huisarts of specialist aanbieden.

Behandeling voor kinderen

Cindy werkt ook met kinderen en kunnen een houvast bieden bij het omgaan met faalangst, ADHD en perfectionisme. Mijn doel is om u te helpen uw geest en lichaam in een staat van rust en harmonie te brengen, zodat u weer in staat bent om te genieten van het leven. Maak vandaag nog een afspraak bij Cindy en ontdek hoe u weer in balans kunt komen.

Locatie

De praktijk is gevestigd in Kruibeke, nabij Zwijndrecht en is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto. Cindy is erkend door de kinesitherapie en bieden een erkende behandelingsvorm voor klachten zoals stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hyperventilatie, burn-out en meer.

Voordelen

Cindy is al therapeut gekwalificeerd en ervaren in het behandelen van deze klachten. Haar systematische aanpak is gericht op het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap, het verminderen van vermoeidheid en het verminderen van burn-out symptomen. Onze therapeuten bieden een persoonlijke aanpak en gebruiken erkende behandelingsmethoden zoals ademhalingstechnieken, meditatie en yoga.

Afspraken

Maak vandaag nog een afspraak bij Cindy en ontdek hoe u weer in balans kunt komen. Cindy helpt u om uw innerlijke rust te herstellen en u te ondersteunen in het aanleren van ontspanningstechnieken die u kunt toepassen in uw dagelijks leven.