Kruibeke

Relaxatietherapie Kruibeke

Als relaxatietherapeut in Kruibeke help ik mensen om hun innerlijke rust te herstellen en te leren hoe ze ontspanningstechnieken kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Mijn specialiteit ligt bij het behandelen van klachten zoals stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hyperventilatie, burn-out en meer.

Mijn Aanpak

Mijn aanpak is gericht op het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap, het verminderen van vermoeidheid en het verminderen van burn-out symptomen. Om deze klachten te verminderen werk ik met een combinatie van ontspanningsoefeningen, zoals ademhalingstechnieken, meditatie en yoga. Ik bied ook een specifieke behandeling op basis van een voorschrift van uw huisarts of specialist aan.

Bij mijn therapie kom ik tot de oorzaken van uw klachten en bied ik oplossingen die speciaal voor uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. Door mijn jarenlange ervaring en professionele aanpak ben ik de geschikte persoon om u te helpen. Ik ben ook erkend door de kinesitherapie en bied ik een erkende behandelingsvorm aan.

Behandeling voor Kinderen

Ik heb ook ervaring met het behandelen van kinderen en kan een houvast bieden bij het omgaan met faalangst, ADHD en perfectionisme. Mijn doel is om u te helpen uw geest en lichaam in een staat van rust en harmonie te brengen, zodat u weer in staat bent om te genieten van het leven.

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in Kruibeke en is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto. Als u op zoek bent naar een manier om uw mentale en fysieke spanningen te verminderen en weer in staat te zijn om van het leven te genieten, neem dan vandaag nog contact met mij op en maak een afspraak.

Voordelen

Samen kunnen we werken aan het herstellen van uw innerlijke rust en het aanleren van ontspanningstechnieken die u kunt toepassen in uw dagelijks leven. Mijn systematische aanpak is gericht op het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap, het verminderen van vermoeidheid en het verminderen van burn-out symptomen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hyperventilatie, burn-out en meer.

Afspraken

Maak vandaag nog een afspraak bij Relaxatie Therapie Kruibeke en ontdek hoe u weer in balans kunt komen. Bij mijn therapie kom ik tot de oorzaken van uw klachten en bied ik oplossingen die speciaal voor uw persoonlijke situatie zijn afgestemd. Ik help u om uw innerlijke rust te herstellen en u te ondersteunen in het aanleren van ontspanningstechnieken die u kunt toepassen in uw dagelijks leven.

Met mijn jarenlange ervaring en professionele aanpak ben ik de geschikte persoon om u te helpen bij het verminderen van uw stress, het verbeteren van de slaap, het verminderen